Kiedy borsuki wygrzebują swoje nory?


Borsuk (Meles meles) to stosunkowo często widziane, jednak mało znane i zarazem dosyć specyficzne zwierzę. Powodem tego może być jego głównie nocny tryb życia i dzienny odpoczynek w podziemnym schronieniu.
Dział: W ŁOWISKU
Numer: Brać Łowiecka 8/2017, strona 42

Pobierz artykuł w formacie PDF